19-20 червня 2017 року у місті Славутич пройшла XI міжнародна конференція на тему: «Угода Мерів та енергоефективність будівель: вчора, сьогодні, завтра».

Извините, этот техт доступен только в “Украинский”. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

20170619_182259

 

19-20 червня 2017 року у місті Славутич пройшла XI міжнародна конференція на тему: «Угода Мерів та енергоефективність будівель: вчора, сьогодні, завтра». Конференція відбулася під егідою Європейської ініціативи Угода Мерів та Асоціації «Енергоефективні міста України» у якій взяла участь заступник директора з проектної діяльності комунального підприємства «Кременчуцький центр міжнародних зв’язків та економічного розвитку міста «Кременчук Інвест» Оксана Кузьменко . У травні 2017 року місто Кременчук стало членом Асоціації «Енергоефективні міста України». Асоціація об’єднує українські міста, які є лідерами у сфері енергоефективності та енергозбереження.

Під час конференції учасники обговорили політичні, правові та технічні аспекти вирішення проблеми енергетичних характеристик будівель в контексті відповідності міського господарства викликам сучасного світу — зміні клімату, зменшенню ресурсоспоживання, використанню альтернативної енергії.

За заході були присутні представники органів центральної виконавчої влади, дипломатичних місій, донорських структур та міжнародних організацій, громадських організацій, українських міст — підписантів Угоди Мерів та членів Асоціації «Енергоефективні міста України», а також практикуючі експерти і консультанти.

Під час панельних дискусій учасники обговорили такі питання, як виклики для впровадження енергетичних реформ в Україні, енергетичне та мережеве партнерство для підсилення Угоди мерів, програми та проекти підтримки Угоди мерів 2020-2030, а також підвищення рівня участі громадянського суспільства в Угоді Мерів.

20170619_103244