Делегація міста Алітус відвідала Кременчуцький ліцей #4

Извините, этот техт доступен только в “Украинский” и “Американский Английский”. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in this site default language. You may click one of the links to switch the site language to another available language.

Сьогодні, 19 жовтня 2017 року, делегація міста Алітус на чолі з мером паном Вітаутасом Григаравічюсом відвідала КНВК №4. На сходинках ліцею почесних гостей зустрічали директор навчального закладу Любов Михайлик, начальник відділу Департаменту освіти Кременчуцької міської ради Ігор Процько та заступники директора. Після розмови з директором, у ході якої гостей ознайомили з історією і здобутками навчального закладу, іх запросили до хореографічної зали, де презентували музично-хореографічну композицію «Ми — європейці». Головний захід — «Ліцейський ринг», який традиційно проводиться видатними гостями ліцею, відбувся у бібліотеці навчального закладу.

Слово було надано директору КП «Кременчук Інвест», почесному президенту Асоціації сприяння міжнародному бізнесу і розвитку  Андрію Мельнику, який розповів як розпочиналось співробітництво між двома містами. По завершенню зустрічі, ліцей подарував меру Алітуса символ ліцею — маленьке совеня, а також картину Кременчука, зроблену з шоколаду.

Після цього, на почесне місце «крісло гостя» був запрошений мер пан Вітаутас Григаравічюс. Діти задавали чимало питань про життєвий шлях мера, його пріоритети в керівництві міста, розвиток Алітуса і зацікавленість литовського міста до Кременчука. 

 

Пан мер відповів на усі запитання присутніх на зустрічі і зробив запис у «книзі почесних гостей» Кременчуцького ліцею №4. Оплесками та піснями, теплотою душі поділились учасники зустрічі, що надовго залишиться у пам’яті литовських гостей і юних дипломатів Кременчуцького ліцею №4.