Пан Гвідас Кєрушаускас 18-го серпня відвідає Кременчук з робочим візитом

Извините, этот техт доступен только в “Украинский”. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

1111

Міністр-Посланник Посольства Литовської Республіки в Україні пан Гвідас Кєрушаускас відвідає Кременчук з робочим візитом 18-го серпня. У рамках візиту відбудеться робоча зустріч в КП «Кременчуцький центр міжнародних зв’язків та економічного розвитку міста «Кременчук Інвест», де планується обговорити програму перебування литовської делегації в Кременчуці під час святкування Дня міста, організації литовсько-української бізнес-зустрічі, впровадження низки спільних литовсько-українських проектів в сфері енергоефективності тощо.

Також сторони обговорять хід проведення вікторини (конкурсу рефератів) про історію, культуру, географію та економіку Литовської Республіки. Відбудеться також зустріч в Кременчуцькому відділенні Полтавської ТПП. Заплановано також зустріч першого заступника міського голови Володимира Пелипенка з Литовськими дипломатами.