Андрій Мельник та Гвідас Кєрушаускас обговорили поточні питання співпраці.

4 червня 2018 року директор КП “Кременчуцький центр міжнародних зв’язків та економічного розвитку міста “Кременчук Інвест” Кременчуцької міської ради Андрій Мельник обговорив з Повноважним Міністром Посольства Литовської Республіки в Україні паном Гвідасом Кєрушаускасом поточні питання співпраці. Зокрема, Андрій Мельник проінформував литовського дипломата про підготовку поїздки групи кременчуцьких підприємців до Литви в рамках проекту сприяння експорту (в рамках ПРОМІС). Планується провести презентації продукції кременчуцького бізнесу, В2В з литовськими партнерами. Це питання Андрій Мельник обговорив також з Президентом Вільнюської торгової, промислової та ремісничої палати паном Сігітасом Леонавічусом в ході IV Національного експортного форуму.

Андрій Мельник розповів пану Гвідасу Кєрушаускасу про домовленості з містом-побратимом Алітус про підготовку спільних концертів міського ансамблю “Скрипки Кременчука ” і струнної групи Алітуської музичної школи. Концерти заплановані на осінь поточного року в Алітусі та весною 2019 року в Кременчуці.

Сторони обговорили питання щодо підведення підсумків Конкурсу плакатів, присвяченого 100-річному ювілею державності Литви. Андрій Мельник проінформував про результати рейтингового відбору робіт експертною групою

Сторони призначили дату проведення засідання журі конкурсу.

Керівник КП “Кременчук Інвест” розповів про підготовку обміну дитячими волейбольними командами Алітуса і Кременчука.
Андрій Мельник представив кременчуцьких підприємців, які прибули на IV Національний експортний форум. Представники кременчуцького бізнесу презентували свій бізнес та продукцію. Обговорені питання експортно-імпортного характеру, співпраці в сфері енергоефективності тощо.