Об’явлено творчий конкурс, присвячений 100-річчю відновлення державності Литви

Шановні друзі!

У рамках Року Литви в Кременчуці КП «Кременчуцький центр міжнародних зв’язків та економічного розвитку міста «Кременчук Інвест» та Асоціація сприяння міжнародному бізнесу та розвитку (АСМБР) об’являють творчий конкурс плакатів, присвячений 100-річчю відновлення державності Литви.

До участі у конкурсі запрошуються учні шкіл (10-17 років), студенти вищих навчальних закладів (17-23 років), молоді педагоги (20-25 років). Плакати повинні бути присвячені 100-річчю відновлення державності Литви, відображати членство Литовської Республіки в Європейському Союзі та НАТО, досягнення Литовської Республіки, зв’язок Литви з Україною, містити історичні сюжети тощо.

Роботи необхідно виконати на на форматі паперу A1 (594х841 мм) . Плакати можуть бути виконані фарбами, різнокольоровими або однотонними олівцями, або роздруковані як продукт комп’ютерного дизайну.

До плакату (плакатів) повинні бути додані коротка інформація про автора:

  1. Короткий опис роботи;
  2. Місце навчання або роботи;
  3. Вік автора;
  4. Адреса, e-mail, мобільний телефон.

 

Плакати повинні бути надіслані в строк до 30 квітня 2018 року у вигляді бандеролі (в якій зберігається цілісність плакату).

Плакати також можуть бути принесені особисто на адресу  місто Кременчук, провулок Дмитра Тьомкіна 4, офіс КП «Кременчук Інвест».

Якщо плакати надсилаються з інших міст то при відправці необхідно замовляти кур’єрську доставку пакунку на вказану адресу.

Переможців буде об’явлено в пресі та на web-сайтах КП «Кременчук Інвест» www. kremenchukinvest.com.ua та АСБМР www.apibd.com в строк до 5 травня 2018 року.

Переможці будуть нагороджені цінними подарунками та спеціальними дипломами. Автори 5 найкращих плакатів будуть нагороджені безкоштовною поїздкою до Литви.

 

Оргкомітет конкурсу розташований за адресою:

39600, Полтавська область, м. Кременчук,
пров. Дмитра Тьомкіна, 4
Контактні телефони: 067 247 11 27
E-mail: [email protected]
http://kremenchukinvest.com.ua , http://www.apibd.com