У новому офісі КП «Кременчук Інвест» буде відкрито Міжнародний інформаційно – контактний центр

Завдання цього центру – сприяння підприємцям і промисловцям міста, організаціям громадянського суспільства (неприбутковим громадським організаціям), навчальним закладам, центрам дитячої дипломатії і євро-клубам в отриманні інформації про євроінтеграційні процеси в Україні, інвестиційні пропозиції, про культурний, науковий, освітній, економічний, імпортно-експортний потенціал міст-побратимів.

Центр сприятиме проведенню онлайн-переговорів, конференцій, семінарів, тренінгів для підприємців, депутатів міської ради, школярів, студентів, митців Кременчука з іноземними партнерами.

На базі Центру будуть проводитись недільна «Єврошкола» та недільна школа «Популярної економіки для молоді».

Для проведення ремонту та придбання обладнання були виділені кошти з міського бюджету, надана допомога від Проекту міжнародної технічної допомоги «Партнерство для розвитку міст» (Проект ПРОМІС) та Посольства Литовської Республіки в Україні, партнерів КП «Кременчук Інвест».

Відкриття центру планується на другу половину січня 2018 року в новому офісі КП «Кременчуцький центр міжнародних зв’язків та економічного розвитку міста «Кременчук Інвест». Центр буде носити ім’я литовського князя Вітовта (лит. Vytautas), який має безпосереднє відношення до історії нашого міста.