В посольстві Республіки Індонезія в Україні відбулась церемонія нагородження переможців конкурсу рефератів про цю країну.

26 вересня 2017 року в Резиденції Посла Республіки Індонезія в Україні відбулась урочиста церемонія нагородження переможців вікторини (конкурсу рефератів) про історію, культуру, економіку та географію Індонезії.

На церемонію прибули учні, вчителі  та батьки з Кременчука, Полтави, Конотопу, Лохвиці, Дніпра, Києва та інших міст України.

Церемонію відкрив Надзвичайний і Повноважний Посол Республіки Індонезія в Україні Його Високоповажність пан Юдді Кріснанді. Пан Посол сердечно привітав всіх учасників, їх батьків і вчителів.

У своєму виступі директор КП «Кременчуцький центр міжнародних зв’язків та економічного розвитку міста «Кременчук Інвест» Андрій Мельник щиро подякував всім учасникам і переможцям конкурсу за стремління до знань, бо тут всі переможці, бо всі, хто отримали нові знання про Індонезію, збагатили себе краплинками нової культури, традицій і знань про цю країну.

Коли Посол нагороджував дітей і дорослих з глибокими словами подяки до Посла виступили практично всі нагороджені.

Автори колективної роботи зі школи № 10 м. Конотоп, які отримали гран-прі конкурсу, заспівали пісню про свою школу та про ту цікаву роботу, яку вони зробили під час підготовки реферату. В пісні були слова про те, як цікаво було вивчати Індонезію і яка це чудова країна. Представники Кременчуцького колегіуму № 25 вручили пану Послу коровай.

Для всіх учасників церемонії було показано чудовий індонезійський танець у виконанні професійної індонезійського хореографа. Після офіційної частини гостей запросили на прийом, в рамках якого діти та дорослі змогли скуштувати блюда національної кухні Індонезії. Після цього відбулась фотосесія та гостям вручили цікаві подарунки. Всі залишились дуже задоволені.