НАГОРОДЖЕННЯ ПЕРЕМОЖЦІВ І ПРИЗЕРІВ КОНКУРСУ «ОБЛИЧЧЯ КРЕМЕНЧУКА–2017»

Извините, этот техт доступен только в “Украинский” и “Американский Английский”. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in this site default language. You may click one of the links to switch the site language to another available language.

19.12.2017 року в мерії Кременчука відбулось нагородження переможців відкритого міського конкурсу промоції «Обличчя Кременчука – 2017».

На розгляд членам журі було представлено понад 500 робіт. Конкурс «Обличчя Кременчука» об’єднав кременчужан різного віку, відомих в місті й за його межами митців і тих, хто лише починає творчий шлях. Та кожен з них вклав часточку своєї душі в роботи конкурсу. Серед робіт і фотографії, і картини, і сувенірна продукція.

У нагородженні переможців і учасників Першого міського творчого конкурсу  «Обличчя Кременчука – 2017» взяв участь перший заступник міського голови Володимир Пелипенко. Він висловив слова подяки кременчуцьким митцям, завдяки діяльності яких, можна дізнатися про великий потенціал кременчужан, а Кременчук стає більш цікавим і відкритим для співпраці.

Як зазначив голова оргкомітету Конкурсу, директор КП «Кременчук Інвест» Андрій Мельник: «Обличчя міста – це люди, які живуть в ньому. Люди талановиті, щирі, небайдужі до долі рідного міста. Роботи учасників Конкурсу високо оцінили іноземні делегації, які відвідали виставку робіт учасників конкурсу під час святкування Дня міста».

Переможців обирали за наступними номінаціями:

  • емблема,
  • логотип,
  • макет сіті-лайту,
  • сувенірна продукція,
  • скульптура,
  • фотографія Кременчука.

Список переможців Конкурсу «Обличчя Кременчука – 2017» додається в окремому файлі.

Солодким подарунком для кременчуцьких митців став торт з конкурсною роботою учасника конкурсу Стаса Власова. Торт – подарунок учасникам зустрічі від депутата Кременчуцької міськради Дмитра Кавунника.

Дуже важливо, що роботи конкурсантів стали основою для виготовлення промоційної продукції, яка вже є у Посольствах Словакії, Литви, Куби, Вьетнаму, Норвегії.

Переможці отримали призи: сувенірні блокноти й календарі, у дизайні, яких використали роботи конкурсантів, а також картини з видами міста, на основі фотографій Олександра Грінченка.

Думку учасників конкурсу виказав відомий кременчуцький художник Борис Сердюк: «Хочу сказати, що такі конкурси заряджають позитивом, енергією, і безперечно прищеплюють пристрасть до творчості».

Бажаємо усім учасникам творити, не дивлячись ні на що і радувати кременчужан чарівними шедеврами.

А напередодні новорічних свят бажаємо усім без виключення світу, добра і любові й нових творчих успіхів!

Список переможців