23 квітня 2019 року в Центрі Вітовта відбулась зустріч з ліцеїстами

Sorry, this entry is only available in Ukrainian. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

До офісу Інститута розвитку Кременчука завітали ліцеїсти Полтавського обласного наукового ліцею-інтернату ІІ-ІІІ ступенів при Кременчуцькому педагогічному коледжі імені А. С. Макаренка (Ліцей «Політ»).
В Міжнародному інформаційно-контактному центрі імені князя Вітовта з юними ліцеїстами зустрілись директор ІРК Андрій Мельник і радник з питань розвитку Олександр Бібік.
Андрій Мельник розповів про діяльність ІРК, про міста-побратими Кременчука, проекти економічного розвитку міста та міжнародні проекти, що впроваджуються в Кременчуці.
Зокрема, директор ІРК розповів про співпрацю з Литовською Республікою, Республікою Польща, Республікою Болгарія, Латвійською Республікою тощо.
Андрій Мельник відзначив важливість міжнародної співпраці для міста в контексті ознайомлення з новими підходами в розвитку інфраструктури міста, в сфері освіти, науки, охорони здоров’я тощо. 
Директор ІРК розповів про проект “Кроки до пізнання світу” в рамках якого молодь Кременчука має можливість відвідати посольства іноземних країн. 
Серед питань, які обговорювалися учасниками зустрічі були питання “експорту” та “імпорту”. Андрій Мельник розповів про кращих експортерах міста і про те, як влада міста сприяють підприємствам у розвитку експорту.
Директор ІРК відповів на запитання молоді.