До уваги представників ЗМІ !

Шановні представники ЗМІ! 

Асоціація сприяння міжнародному бізнесу та розвитку, КП “Кременчуцький центр міжнародних зв’язків та економічного розвитку міста “Кременчук Інвест” за підтримки проекту міжнародної технічної допомоги “Партнерство для розвитку міст” (проект ПРОМІС) розпочинають проект “Сприяння експорту продукції МСП міста Кременчука”. Проект діє в рамках Програми просування продукції Кременчука на зовнішні ринки, затвердженої Кременчуцькою міською радою 3-го березня 2017 року. Проект передбачає створити умови для стійкого зростання експортного потенціалу МСП м. Кременчука шляхом розширення зовнішньоекономічних зв’язків та представлення експортерів на цільових ринках. Завдання проекту: 

  1. Сприяти взаємодії МСП експортерів з потенційними іноземними партнерами. 
  2. Забезпечити просування експортного потенціалу МСП Кременчука на зовнішніх ринках. 

У рамках проекту планується провести 20 фахових онлайн консультацій для експортерів з залученням провідних фахівців в сфері експорту (національних та іноземних), провести навчальні семінари “Започаткування експорту” та “Оподаткування експорту”. Організувати 2 навчальні поїздки до Польщі (Варшава, Бидгощ) та Литви (Вільнюс, Алітус). 

Головна мета проекту навчити представників МСП міста Кременчука виробляти експортоорієнтовану продукцію, працювати в сфері ЗЕД, знаходити іноземних партнерів та промоціювати свою продукцію на зовнішні ринки. 

У вівторок 12 червня 2018 року в Міжнародному інформаційно-контактному центрі імені князя Вітовта відбудеться брифінг для представників ЗМІ. Ми хочемо презентувати Вам новий проект та залучити до висвітлення його у Ваших засобах масової інформації

Запрошуємо Вас до офісу КП “Кременчук Інвест” 12 червня 2018 року о 10:00 за адресою м. Кременчук, пров. Дмитра Тьомкіна (Крупської), 4.