Переможців конкурсу плакатів нагороджено!

19 червня 2018 року в Посольстві Литовської Республіки відбулася урочиста церемонія нагородження переможців конкурсу плакатів, присвяченого 100-річчю поновлення в державності Литви.

Всього у конкурсі взяли участь 93 представники учнівської та студентської спільноти, молоді вчителі з  Кременчука, Полтави, Кропивницького, Черкас, Дніпра, Світловодська, Конотопа, Чернігова, з сіл Тищенки, Чечелеве та Россошинці .

Церемонію відкрив Надзвичайний і Повноважній Посол Литовської Республіки в Україні, Його Високоповажність Марюс Януконіс, який щиро привітав молодь та присутніх на заході вчителів і батьків. Пан Посол тепло висловився на адресу організаторів конкурсу – КП «Кременчуцький центр міжнародних зв’язків і економічного розвитку міста «Кременчук Інвест» Кременчуцької міської ради» та АСМБР.

Одна з володарок гран-прі і поїздки до Литви на свій сторінці у соціальній мережі фейсбук написала: «Сьогодні був неймовірний день! Ми з мамою стали учасниками кременчуцької делегації, яка побувала в столиці на прийомі у Посольстві Литовської Республіки в Україні… Хочу подякувати тим, хто зробив мій сьогоднішній день:насамперед, Андрію Васильовичу Мельнику, директору КП «Кременчук Інвест», почесному Президенту АСМБР, заступнику голови журі Конкурсу плакатів, нашому незрівнянному гіду і оповідачу!… Я  БЕЗМЕЖНО щаслива, що стала володаркою гран-прі цього захоплюючого конкурсу. До зустрічі, прекрасна перлино Балтики!»

 

Після вручення дипломів, сертифікатів на ознайомчу поїздку до Литви та подарунків учасники церемонії сфотографувалися з Послом.