Візит Міжнародного Трейд-Клубу в Україні до Кременчука

Сьогодні 18 травня 2018 року, в рамках виїзного засідання місто Кременчук, відвідала делегація Міжнародного Трейд-Клубу в Україні.

До сладу делегації входять представники дипломатичних місій та бізнесових кіл Литовської Республіки, Щвейцарської Конфедерації, Канади, Ізраілю, Королівства Норвегія, Румунії, Іспанії, ФРН, Корейської Республіки та інших країн.

Першим у списку місць, де побувала делегація, став ПАТ «Крюківський вагонобудівний завод». Гості відвідали декілька виробничих цехів, а також оглянули новий пасажирський вагон, який був представлений на майданчику готової продукції. Члени делегації високо оцінили масштаби виробництва, а також висловилися щодо необхідності розвитку європейських ринків збуту для сталого та надійного функціонування заводу.

Після відвідування вагонобудівного заводу, делегація Трейд-Клубу направилася до виконавчого комітету Кременчуцької міської ради, де їх зустрів перший заступник міського голови Володимир Пелипенко та директор КП «Кременчук Інвест» Андрій Мельник.

Володимир Пелипенко розповів гостям про соціально-економічний потенціал міста, особливу увагу приділивши перспективним та амбітним проектам, які наразі вже реалізуються в місті. Зокрема, він розповів про проект модернізації транспортної інфраструктури міста та придбання нових тролейбусів. Андрій Мельник представив гостям ролик-презентацію масштабного інвестиційного проекту міста – індустріальний парк «Центральний».

По закінченню зустрічі в мерії, делегація Трейд-Клубу відвідала Кременчуцьке відділення Полтавської ТПП, де її члени мали ряд бізнес-контактів з підприємцями міста у форматі B2B.

Наприкінці свого робочого візиту, члени делегації Трейд-Клубу відвідали ПрАТ «Кременчуцький колісний завод» на якому було представлено виробничі потужності та перспективи розвитку заводу, а також напрацювання підприємства в поширенні колісної продукції на світові ринки.
Візит делегації Міжнародного Трейд-Клубу в Україні має дуже важливе значення для розвитку нашого міста, оскільки її члени мають прямий вплив на поширення інформації про економічний потенціал Кременчука серед міжнародних бізнес партнерів та підприємств.

Директор КП «Кременчук Інвест» Андрій Мельник та директор КВ Полтавської ТПП Віктор Гинькут мали можливість обговорити з усіма членами делегації у форматі B2B питання розвитку співпраці між  торгово-економічними відділами при дипломатичних місіях іноземних країн та містом Кременчуком. Вони розповіли іноземним гостям про підсумки Міжнародного економічного бізнес-форуму  «Міжнародне співробітництво: створюємо майбутнє разом», який успішно проведено 10-11 травня 2018 року у Кременчуці.