У Кременчуці триває Міжнародний турнір із футболу серед юнаків на Кубок мера м. Кременчука

Ігри проходять упродовж 29 і 30 липня на стадіонах «Кремінь-арена» та  «Кредмаш». Цього року Міжнародний турнір  з футболу серед юнаків 2005-2009 років на Кубок мера м. Кременчука відрізняються тим, що участь у  ньому беруть команда юних футболістів із міста-побратима Свищов (Болгарія). Окрім того, за Кубок міського голови Кременчук у футбольних баталіях змагаються  юнацькі команди з Полтави, Черкас і Олександрії.
На урочистому відкритті Міжнародного турніру з футболу серед юнаків 2005-2009 років на Кубок мера м. Кременчука юних футболістів із України та Болгарії привітав перший заступник міського голови Володимир Пелипенко. Він побажав спортсменам цікавого футболу та  здобути перемогу в чесній грі.
Нагадаємо, що цього року 1-2 червня команда юних футболістів із ФК «Кремінь» у  місті Свищов (Болгарія) проходив щорічний Міжнародний дитячий турнір із футболу на Кубок кмета міста.  У фіналі кременчужани зустрілися з болгарською командою «Локомотив» і здобули перемогу з рахунком  2: 1. На полі кременчуцькі гравці продемонстрували професійну та толерантну гру, чим і зачарували не тільки колег по футболу та  вболівальників, а  навіть і  супротивників.