У рамках розвитку міжрегіональної економічної співпраці директор КП “Кременчук Інвест” пан Андрій Мельник зустрівся з Президентом Черкаської торгово-промислової палати паном Сергієм Пєршиним

19 лютого у Міжнародному інформаційно-контактному центрі імені литовського князя Вітовта, що діє в офісі комунального підприємства «Кременчуцький центр міжнародних зв’язків та економічного розвитку міста «Кременчук Інвест», проведено зустріч директора пана Андрія Мельника з Президентом Черкаської торгово-промислової палати паном Сергієм Пєршиним.

У зустрічі взяли участь Перший віце-президент Черкаської торгово-промислової палати Сергій Корнієнко, радник з питань розвитку КП “Кременчук Інвест” пан Олександр Бібік та начальник відділу соціально-культурних та міжнародних проектів підприємства пані Наталя Шацкіх. 

У ході зустрічі сторони обмінялися інформацією про поточну діяльність двох організацій, про найближчі спільні заходи, зокрема, в рамках організації проведення Міжнародного литовсько-польсько-українського форуму 10-11 травня 2018 року.

На зустрічі також йшлося про цікавий досвід двосторонньої та багатосторонньої співпраці у міжнародному та міжрегіональному форматі.

Пан Сергій Першин та пан Андрій Мельник підписали Меморандум про співпрацю.